Het verhaal achter Fit Piggy!

Voor mij is Fit Piggy is veel meer dan alleen een koekje of een fancy eiwitreep. Het staat voor een stukje geluk, zelfliefde en een happy momentje. 

Na twee zwangerschappen kort op elkaar vond ik het belang om weer trots te kunnen zijn op mijn lijf. Ik begon daarom met krachttraining en letten op mijn voeding. Mijn doelen werden steeds verlegd en resulteerde in het doen van een fitness wedstrijd. Hoewel ik daar onwijs veel van heb geleerd en het echt een gaaf proces vond, was er ook een keerzijde. Iets waar denk ik meer mensen mee te maken hebben. Ik was erg hard voor mijzelf en enorm streng. Om mij heen werd dit versterkt door te reageren wanneer er bijvoorbeeld een koek of stuk taart genuttigd werd met; “Mag jij dat wel?”, “Zou je dat wel doen?” Of “Je sport zoveel. Dan mag dat toch niet?”, “Zou je dat wel doen, nu je zo goed bezig bent?”. Constant was ik aan het uitleggen en verdedigen. Iets wat ik, ondanks dat ik leerde hier niets van aan te trekken, erg vervelend vond. 

Na de Fitness wedstrijd was het zoeken van balans de volgende uitdaging. Ik wil graag fysiek fit zijn om op mijn werk en thuis zo goed mogelijk te kunnen presteren maar ook blij zijn in mijn hoofd. Het vinden van een happy mind is soms lastig door de verschillende verantwoordelijkheden en moetjes die iedere iedereen wel kent. Denk aan werk, kinderen, schoonhouden van je huis, etc. Het geleefd worden is hierbij vaker van toepassing in plaats van te leven. 

Fit piggy is mijn antwoord op alle ontzeggingen, restricties en verantwoordelijkheden. Een Fit piggy kan namelijk altijd: Het is een geluksmomentje. Een cadeautje wanneer je gesport hebt. Iets om naar uit te kijken als late-night snack. Een reminder om even te genieten.  

Weet je nog dat je vroeger een softijsje koos met discodip? Ik wel! Dat gevoel maar  dan in een verantwoorde snack.? Mijn missie is om bij te dragen aan het weer terugvinden van het kind in jezelf, in een leuker leven en meer plezier. 

Wees lief voor jezelf zodat je zowel in fysiek als mentaal happy bent!

XO Nicky

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven