Over ons

Hoi!

Tof dat je meer over mij wilt weten.

Mijn naam is Nicky, moeder van 2 dochters en vrouw van Lean, en ik ben de oprichter van Fit Piggy.

Fit Piggy is ontstaan vanuit een strijd met mijzelf. Ik heb veel gejojood in gewicht en voor zolang ik mij herinner ben ik al bezig geweest met hoe ik eruit zie. Het heeft geleid tot diverse strubbelingen waarbij ik enorm streng was voor mijzelf. Zelfacceptatie en zelfliefde was hierbij ver te zoeken. Van het skippen van koolhydraten tot vasten een appel en ei dieet om vervolgens alles wat ik tegenkwam opeten om mij daarna een complete mislukking te voelen. Een mislukking omdat het wéér niet gelukt was.

Momenteel kan ik zeggen dat het stukje zelfacceptatie en zelfliefde er, met de nodige hulp, wel is. Om mij heen merk ik dat er meer mensen zijn die zich hierin herkennen. Het vinden van een passende lifestyle waarbij je goed voor je lijf en mind zorgt is moeilijk. Hoe hou je het vol en maak je het leuk, lekker en duurzaam?

Door Fit Piggy wil ik mensen helpen met het kiezen voor een lifestyle waarin balans is. Waarin ruimte is voor lekkere producten. Met de bars en cookies kan dat net even wat makkelijker doordat je weet wat erin zit qua macro’s . Ze zijn mega vullend en eiwitrijk. Ze zijn net even wat macro-vriendelijker dan vergelijkbare varianten (door minder suiker en minder koolhydraten. En dus minder calorieen) en net even wat meer voor je lijf doen (door de toegevoegde eiwitten).

Fit Piggy – Your freshly baked self loving treat

Winkelwagen
Scroll naar boven