VOELT ALS EEN CHEAT IS HET NIET

Al meer dan 20.000 treats verkocht
Fit Piggy’s zijn verse, luxe, ambachtelijke proteine bars en snacks die jou helpen om een gezonde levensstijl makkelijker vol te houden. Ze laten je genieten en verzadigen zodat jij nooit meer faalt in je gezonde plannen.

Scoor nu onze best-seller box om 6 van onze beste producten te proberen tegen een zeer scherpe deal! 

Alle bars hebben gemiddeld zon 300 kcal en 20 gram eiwit. 

Voor maar €29,99 in plaats van €36,94!!


Reviewscore: 4.9 / 5.0

Protein Mix box by fitpiggy
Esther Vlasblom-van Essen
Esther Vlasblom-van Essen
2023-04-05
Zo blij dat ik dit ontdekt heb! Super lekker, vullend, eiwitrijk en heerlijke smaken. Fijne structuur, lekker chewy! Echt elke keer weer genieten! Mega goede service. Goede communicatie. Vooruitstrevende, enthousiaste en hardwerkende mensen. Leuk om haar ook op insta te volgen. Zo blijf je goed op de hoogte qua aanvullingen en nieuwtjes.
Paula Smeekes
Paula Smeekes
2023-04-04
Top vrouw, super lekkere traktatie voor sporters geen straf want er zitten fijne macros in.
Anouk Heins
Anouk Heins
2023-04-03
Echt een heerlijk tussendoortje. Bom vol eiwitten waardoor je goed vol zit! Sinds ik fitpiggys eet heb ik geen behoefte meer aan gewone chocola of andere cheats. 🤎
Jeanine
Jeanine
2023-04-03
De allerbeste proteïnerepen die er zijn! Eigenlijk doet het woord proteïnereep deze creaties geen eer aan, het zijn meer voedzame taartjes 😍 Echt heerlijk!
Lot Beukers
Lot Beukers
2023-04-03
In elk opzicht puur genieten! Voor mij een uitkomst omdat de piggy’s ervoor zorgen dat ik verder geen behoefte meer heb aan snaai. Elke dag weer een geluksmomentje met ook nog eens zo’n 20 gr eiwitten…
Carla S
Carla S
2023-04-03
Via Lot Beukers geattendeerd op Fit Piggy, helaas zijn we nu verslaafd ;-). Zoveel smaken, veel eiwitten! Vooral de Brown kitkat en de birthdag cookie zijn hier favoriet, maar hebben er eigenlijk nog geen een gehad die we niet lekker vinden.. Zelf eet ik een halve per dag, de andere helft wordt door dochterlief uit de koelkast gejat (met toestemming)..
Bar van
Bar van
2023-03-31
Echt 3 maanden lang bezig geweest om ze te bestellen, door alle super positieve reviews en berichtjes op insta. Met een vriendin totaal 12 stuks besteld, en ze thuis laten proeven aan 3 andere. Alle 5 vonden we ze totaal niet lekker, een hele vreemde plakkerige substantie. Het lijkt op kauwgom zonder smaak. Wij bestellen ze niet meer.
michelle r
michelle r
2023-03-31
De lekkerste proteïne bars. Helpt me mijn cravings onder controle te houden. Vult enorm goed dus voor mij een heerlijk ontbijt bijvoorbeeld! Goeie klantenservice en het leukste team! 💜💜💜💜
Ilse Femke
Ilse Femke
2023-03-27
Super lekkere proteine chocolade traktaties 🙂 echt een aanrader 🙂 Vrijdag een nieuwe lading besteld en vandaag alweer meer besteld omdat er een nieuwe lekkere smaak bij zat die ik echt moest proberen 🙂 hopen dat bijde pakketjes er snel zijn zodat ik na het sporten weer heerlijk kan smullen.

HET GEZICHT ACHTER FIT PIGGY

Fit Piggy is veel meer dan alleen een koekje of fancy eiwitreep. Het staat voor een stukje geluk, zelfliefde en een happy momentje.
Het leven staat bol met alles wat we moeten: de beste versie
van onszelf zijn, targets halen op het werk, knallen in de gym, kinderen opvoeden of goede cijfers halen.

Fit Piggy is mijn antwoord op alle ontzeggingen, restricties en verantwoordelijkheden. Een Fit Piggy treat kan namelijk altijd:
het is een geluksmomentje, een cadeautje wanneer je gesport
hebt, een lekkere late-night snack. Een reminder om even te genieten.

Wees lief voor jezelf zodat je zowel fysiek als mentaal happy
bent! XO Nicky

Winkelwagen
Scroll naar boven